flag_sk flag_hu flag_uk
logo

A projektről A kutatócsoport tagjai Eredmények

sedlak
Prof. Ing. Vladimír Sedlák, PhD.
projektkordinátor

Professzor Vladimír Sedlák felelős a projekt irányításáért, felügyeli a feladatok elvégzését az egyes projekttevékenységekben, tartja a kapcsolatot a magyar partnerrel (aki a kedvezményezett) illetve a szlovák-magyar határon átívelő együttműködési program végrehajtása szempontjából releváns egyéb államigazgatási szervekkel. Felel a projektjelentésekért, a közbeszerzésért, valamint az egyes projekttevékenységek feladatainak végrehajtásáért, a monitoring jelentésék elkészítéséért és a kifizetési igénylések benyújtásáért. Vezeti és irányítja a kutatócsoport szakmai megbeszéléseit.  
_________________________________________

pezlarova
Ing. Katarína Pezlárová
pénzügyi asszisztens

Katarína felelős a projekttel kapcsolatos összes pénzügyi műveletért és nyilvántartásért, a pénzügyi dokumentumok, számlák és kifizetési igénylések ellenőrzéséért. A projekt költségvetésével összhangban ellenőrzi és irányítja a kapott támogatás lehívását. Együttműködik a kedvezményezett partner pénzügyi asszisztensével illetve a szlovák-magyar határon átívelő együttműködési program végrehajtása szempontjából releváns egyéb államigazgatási szervekkel. Előkészíti a dokumentumokat a kifizetési kérelmekhez. Részt vesz a kutatócsoport szakmai megbeszélésein.
_________________________________________

hofierka Prof. Mgr. Jaroslav Hofierka, PhD.
GIS operátor

Jaroslav felelős a földi lézerszkennelési adatok feldolgozásáért, különösképp azok átalakításáért és beépítéséért a projekt során elkészülő GIS webportálhoz, valamint a szakmai anyagok elkészítéséért a webportál számára. Feladata továbbá a GIS webportál adatstruktúrájának és felületének meghatározása. Felel az adatstruktúra meghatározásáért és leírásáért, amely egységesítve lesz a magyar és a szlovák adatbázisokban.
_________________________________________

kanuk
RNDr. Ján Kaňuk, PhD.
lézerszkenner operátor

Ján felel az adatgyűjtésért a földi lézerszkennel (TLS) segítségével, a terepmunkák előkészítéséért és irányításáért. Feladata továbbá az adatgyűjtés, adatrétegek létrehozása egy meghatározott adatszerkezet alapján, valamint adatok előkészítése a webportál számára.
_________________________________________

gallay
doc. Mgr. Michal Gallay, PhD.
GIS operátor

Michal felelős a földi lézerszkennelési adatok feldolgozásáért, különösképp azok átalakításáért és beépítéséért a projekt során elkészülő GIS webportálhoz, valamint a szakmai anyagok elkészítéséért a webportál számára. Feladata továbbá az egységes adatszerkezet létrehozása, az adatgyűjtés specifikációjának kidolgozása és a szabadon hozzáférhető forrásokból származó adatok feldolgozása. Ezen kívül előkészíti az adatokat a webportál számára, és részt vesz a használati útmutató kidolgozásában.
_________________________________________

dicka
RNDr. Janetta Nestorová - Dická, PhD
társadalomföldrajzi szakértő

Janetta felel a statisztikai adatok gyűjtéséért, feldolgozásáért és azok interpretációjáért. Előkészíti az adatokat a webportál számára. Részt vesz a kutatócsoport szakmai megbeszélésein, felel az adatkezelésért és a használati útmutató kidolgozásáért.
_________________________________________

pregi
Mgr. Loránt Pregi
Kutató

Lóránt felel a statisztikai adatok gyűjtéséért, feldolgozásáért és azok interpretációjáért. Részt vesz az adatgyűjtésben a webportál számára és teljesíti a projektkordinátor által kijelölt feladatokat. Részt vesz a kutatócsoport szakmai megbeszélésein.
_________________________________________

sasak
Mgr. Ján Šašak
lézerszkenner operátor

Ján felel az adatgyűjtésért a földi lézerszkennel (TLS) segítségével és a terepmunkák kivitelezéséért. Felel a repülési küldetések (adatgyűjtés) végrehajtásáért a tokaji borvidéken, mind a szlovák, mind a magyar oldalon a nyári iskola és a távérzékelési nap során. A távérzékelési adatok többféle spektrális tartományban lesznek feldolgozva, amelyek eredménye légifelvétel-térképek lesznek. A feldolgozott adatok integrálva lesznek a projekt során elkészülő GIS webportálba.
_________________________________________

supinsky
Mgr. Jozef Šupinský
lézerszkenner operátor

Jozef felel az adatgyűjtésért a földi lézerszkennel (TLS) segítségével és a terepmunkák kivitelezéséért. Felel a repülési küldetések (adatgyűjtés) végrehajtásáért a tokaji borvidéken, mind a szlovák, mind a magyar oldalon a nyári iskola és a távérzékelési nap során. A távérzékelési adatok többféle spektrális tartományban lesznek feldolgozva, amelyek eredménye légifelvétel-térképek lesznek. A feldolgozott adatok integrálva lesznek a projekt során elkészülő GIS webportálba.